Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Philosophy of Science, Technology and Society

WO Philosophy of Science, Technology and Society

Binnen de studie Philosophy of Science, Technology and Society zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Philosophy of Science, Technology and Society wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Philosophy of Science, Technology and Society-gerelateerde opleidingen.

Master Philosophy of Science, Technology and Society

De universitaire masterstudie Philosophy of Science, Technology and Society is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op filosofische en sociaal-wetenschappelijke theorieën over technologie en op de betekenis van technologie voor de samenleving en de cultuur.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 26
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 26.000
Studenten aantal: 76

Master Philosophy of Science, Technology and Society opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Philosophy of Science, Technology and Society opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Philosophy of Science, Technology and Society-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud