Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Oudheidstudies (research)

WO Oudheidstudies (research)

Binnen de studie Oudheidstudies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Oudheidstudies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Oudheidstudies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Oudheidstudies (research)

De universitaire masterstudie Oudheidstudies (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op de oudheid. Je bestudeert bijvoorbeeld de archeologie, de oude geschiedenis, Assyriologie of Griekse en Latijnse taal en cultuur.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 6.000
Studenten aantal: 48

Master Oudheidstudies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Oudheidstudies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Oudheidstudies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud