Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Nieuwgriekse Taal en Cultuur

WO Nieuwgriekse Taal en Cultuur

Binnen de studie Nieuwgriekse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Nieuwgriekse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Nieuwgriekse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Nieuwgriekse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Nieuwgriekse Taal en Cultuur is gericht op de moderne Griekse taal en cultuur (19e-21e eeuw). Je krijgt inzicht in de ontwikkelingen vanaf de Byzantijnse en Osmaanse (Turkse) tijd en in de relaties tussen de Griekse wereld en West-Europa, Zuidoost-Europa en het Nabije Oosten. Je leert het huidige Grieks spreken en schrijven en besteedt aandacht aan de stadia die deze taal heeft doorgemaakt. Daarnaast bestudeer je de historische en moderne taalkunde en literatuur en de (cultuur)geschiedenis.

Soort opleiding: Bachelor
Studenten aantal: 8

Bachelor Nieuwgriekse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Nieuwgriekse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Nieuwgriekse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen