Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Mediastudies

WO Mediastudies

Binnen de studie Mediastudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Mediastudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Mediastudies-gerelateerde opleidingen.

Master Mediastudies

De universitaire masterstudie Mediastudies richt zich op journalistiek en media. Het veranderende medialandschap staat centraal in de studie. Tijdens de studie leer je om kritisch na te denken over de rol van de journalistiek, met aandacht voor zowel praktische vaardigheden als academische kennis. Uiteindelijk zul je in staat zijn om journalistieke producten te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 181
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 90.500
Studenten aantal: 460

Master Mediastudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Mediastudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Mediastudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud