Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Mediastudies (research)

WO Mediastudies (research)

Binnen de studie Mediastudies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Mediastudies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Mediastudies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Mediastudies (research)

De universitaire masterstudie Mediastudies (research) bestudeert de ontwikkeling van (nieuwe) media, onderlinge verhoudingen tussen media en de relatie tussen media, cultuur en samenleving in een mondiale context van zowel historische en theoretische perspectieven. Daarnaast biedt de studie de mogelijkheid media te bestuderen als dragers van multimodale informatie gericht op specifieke doelgroepen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 15.000
Studenten aantal: 120

Master Mediastudies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Mediastudies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Mediastudies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Erasmus Universiteit Rotterdam
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud