Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Mediastudies (1-jarig)

WO Mediastudies (1-jarig)

Binnen de studie Mediastudies (1-jarig) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Mediastudies (1-jarig) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Mediastudies (1-jarig)-gerelateerde opleidingen.

Master Mediastudies (1-jarig)

De universitaire masterstudie Mediastudies richt zich op de verschillende verschijningsvormen van de (oude en nieuwe) media en hoe die zich tot elkaar verhouden. De historische en recente ontwikkelingen op het gebied van media worden geanalyseerd en gedocumenteerd. Tevens bestaat de mogelijkheid te richten op de digitale revolutie, internationalisering en economische schaalvergroting die aanzetten tot verandering en vernieuwing in de mediasector en het bedrijfsleven, maar ook op sociaal, politiek en cultureel gebied.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 655
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 131.000

Master Mediastudies (1-jarig) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Mediastudies (1-jarig) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Mediastudies (1-jarig)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Universiteit Utrecht
Erasmus Universiteit Rotterdam
Maastricht University
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen