Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Media, Kunst, Design en Architectuur

WO Media, Kunst, Design en Architectuur

Binnen de studie Media, Kunst, Design en Architectuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Media, Kunst, Design en Architectuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Media, Kunst, Design en Architectuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Media, Kunst, Design en Architectuur

De universitaire bachelorstudie Media, Kunst, Design en Architectuur onderzoekt de huidige beeldcultuur vanuit historisch, theoretisch en analytisch perspectief. Je leert een scherpe blik ontwikkelen op de overvloed aan beelden en vormgeving die je in het dagelijks leven tegenkomt. Je wordt opgeleid tot specialist op het gebied van beeldcultuur, vormgeving of kunstgeschiedenis en vanuit een kritische onderzoekshouding en met een internationale blik je kennis toe te passen in het professionele werkveld.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 136
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 136.000
Studenten aantal: 283

Bachelor Media, Kunst, Design en Architectuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Media, Kunst, Design en Architectuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Media, Kunst, Design en Architectuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud