Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Media en Cultuur

WO Media en Cultuur

Binnen de studie Media en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Media en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Media en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Media en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Media en Cultuur is gericht op de ontwikkeling van films, televisieprogramma's en mediaprogramma's, internet en cd's. Je onderzoekt de geschiedenis en de maatschappelijke functie van deze media en probeert een beeld te krijgen van toekomstige ontwikkelingen. Omdat de studie een breed vakgebied bestrijkt, moet je je ook verdiepen in de cultuur of samenleving waarin bijvoorbeeld films en televisieprogramma's ontstaan.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 814
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 271.667
Studenten aantal: 2141

Bachelor Media en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Media en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Media en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud