Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Marketing

WO Marketing

Binnen de studie Marketing zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Marketing wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Marketing-gerelateerde opleidingen.

Master Marketing

De universitaire masterstudie Marketing is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de commerciële activiteiten van bedrijven en instellingen. Je leert de afzet van producten door marketingplannen vergroten en bedenkt reclamecampagnes ter ondersteuning van nieuwe producten. Daarnaast analyseer je de afzetmarkt.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 376
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 188.000

Master Marketing opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Marketing opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Marketing-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Rijksuniversiteit Groningen
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud