Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Transport, Infrastructure and Logistics

WO Transport, Infrastructure and Logistics

Binnen de studie Transport, Infrastructure and Logistics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Transport, Infrastructure and Logistics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Transport, Infrastructure and Logistics-gerelateerde opleidingen.

Master Transport, Infrastructure and Logistics

De universitaire masterstudie Transport, Infrastructure and Logistics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op transport, infrastructuur en logistiek. Je leert efficiënte transportsystemen ontwerpen. Daarbij besteed je specifieke aandacht aan de relaties tussen de verschillende partijen in de transportsector.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 118
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 118.000
Studenten aantal: 316

Master Transport, Infrastructure and Logistics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Transport, Infrastructure and Logistics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Transport, Infrastructure and Logistics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud