Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Strategic Entrepreneurship

WO Strategic Entrepreneurship

Binnen de studie Strategic Entrepreneurship zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Strategic Entrepreneurship wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Strategic Entrepreneurship-gerelateerde opleidingen.

Master Strategic Entrepreneurship

De universitaire masterstudie Entrepreneurship & New Business Venturing is gericht op het starten van een nieuwe onderneming of het verjongenen van een bestaand bedrijf. Je leert zakelijke omgevingen analyseren om zodoende ondernemersvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in je toekomstige carrière.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 67
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 67.000

Master Strategic Entrepreneurship opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Strategic Entrepreneurship opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Strategic Entrepreneurship-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud