Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Supply Chain Management

WO Supply Chain Management

Binnen de studie Supply Chain Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Supply Chain Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Supply Chain Management-gerelateerde opleidingen.

Master Supply Chain Management

De universitaire masterstudie Supply Chain Management is gericht op het principe waarbij door middel van het verbeteren van processen en samenwerking met leveranciers en afnemers een betere functionaliteit van het deelnemende bedrijf in de keten ontstaat. De studie houdt je bezig met de vraag hoe wereldklasse productie-, distributie- en dienstverlenende organisaties in staat zijn om de effectiviteit te combineren met snelle levering, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Dit vereist een perfect design, organisatie, controle en planning van de gehele supply chain. Je leert supply chain problemen definiëren, diagnosticeren en analyseren en effectieve oplossingen voorstellen en evalueren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 345
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 86.250

Master Supply Chain Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Supply Chain Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Supply Chain Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University
Rijksuniversiteit Groningen
Erasmus Universiteit Rotterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud