Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Verandermanagement

WO Verandermanagement

Binnen de studie Verandermanagement zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Verandermanagement wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Verandermanagement-gerelateerde opleidingen.

Master Verandermanagement

De parttime Master of Science Verandermanagement is primair een gedragswetenschappelijke studie. Er is een nadrukkelijke oriëntatie op het snijvlak tussen 'practice' en 'science'. De studie stelt studenten in staat om complexe en multidisciplinaire vraagstukken op het gebied van verandermanagement zelfstandig en in (project)teams op te lossen. Dat doen zij op academisch niveau, ‘evidence based’ en functioneel: zij werken op systematische en methodologisch verantwoorde wijze, zijn in staat wetenschappelijk onderzoek uit te voeren en zo zowel de wetenschap als de praktijk te dienen.

Soort opleiding: Master

Master Verandermanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Verandermanagement opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Verandermanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud