Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Spatial, Transport and Environmental Economics

WO Spatial, Transport and Environmental Economics

Binnen de studie Spatial, Transport and Environmental Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Spatial, Transport and Environmental Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Spatial, Transport and Environmental Economics-gerelateerde opleidingen.

Master Spatial, Transport and Environmental Economics

De universitaire masterstudie Spatial, Transport and Environmental Economics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op relevante en verweven beleidsvragen in de hedendaagse samenleving. Centraal staan regionale ontwikkeling, stedelijke problemen, transportbeleid en milieukwesties. Je leert problemen te analyseren vanuit een economisch perspectief, waarbij je rekening houdt met belangrijke factoren als ruimte, transport en het milieu. Je bent dan in staat om potentiële oplossingen te bedenken en beleidsaanbevelingen te formuleren.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 45
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 45.000

Master Spatial, Transport and Environmental Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Spatial, Transport and Environmental Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Spatial, Transport and Environmental Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud