Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Verzekeringskunde

WO Verzekeringskunde

Binnen de studie Verzekeringskunde zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Verzekeringskunde wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Verzekeringskunde-gerelateerde opleidingen.

Master Verzekeringskunde

De postinitiële masterstudie (wo) Verzekeringskunde richt zich op het verbreden en verdiepen van de verzekeringskennis op academisch niveau. De studie biedt een combinatie met economie, actuariaat, rechten en bedrijfskunde. Tijdens de postinitiële masterstudie leer je deze kennisgebieden te combineren en integreren. Na deze studie kun je putten uit een bredere vakkennis en een multidisciplinaire instelling, die heel goed toepasbaar is in de werkpraktijk.

Soort opleiding: Master

Master Verzekeringskunde opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Verzekeringskunde opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Verzekeringskunde-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud