Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Logic

WO Logic

Binnen de studie Logic zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Logic wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Logic-gerelateerde opleidingen.

Master Logic

De universitaire masterstudie Logic is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op redeneringen in bijvoorbeeld de wiskunde, informatica en wijsbegeerte. Daarnaast ontwikkel je formele talen en grammatica's.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 56
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 56.000
Studenten aantal: 143

Master Logic opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Logic opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Logic-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud