Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Kunst- & Cultuurwetenschappen

WO Kunst- & Cultuurwetenschappen

Binnen de studie Kunst- & Cultuurwetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Kunst- & Cultuurwetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Kunst- & Cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Kunst- & Cultuurwetenschappen

De universitaire masterstudie Kunst- en Cultuurwetenschappen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op maatschappelijke, beleidsmatige, economische en organisatorische vraagstukken op het terrein van de productie, distributie en afname van culturele producten en diensten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 771
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 86.778

Master Kunst- & Cultuurwetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Kunst- & Cultuurwetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Kunst- & Cultuurwetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam
Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht
Maastricht University
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit
Tilburg University
Open Universiteit

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud