Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Kunst- & Cultuurwetenschappen (research)

WO Kunst- & Cultuurwetenschappen (research)

Binnen de studie Kunst- & Cultuurwetenschappen (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Kunst- & Cultuurwetenschappen (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Kunst- & Cultuurwetenschappen (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Kunst- & Cultuurwetenschappen (research)

De universitaire masterstudie Kunst- en cultuurwetenschappen (research) is gericht op de invloed van o.a. media, kunst en literatuur op de vorming van culturen. Culturele fenomenen en de dingen die hieraan ten grondslag liggen, worden in verschillende perspectieven onderzocht en geanalyseerd. Je kunt kiezen uit een breed spectrum van specialismen, verschillend per universiteit.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 135
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 34.000
Studenten aantal: 382

Master Kunst- & Cultuurwetenschappen (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Kunst- & Cultuurwetenschappen (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Kunst- & Cultuurwetenschappen (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud