Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master)

WO Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master)

Binnen de studie Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master)-gerelateerde opleidingen.

Master Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master)

De universitaire masterstudie Kunst- en Cultuurwetenschappen leidt je op tot dramaturg. Tijdens de studie verwerf je kennis van de theatergeschiedenis en leer je analyseren wat theatermakers doen en hoe theater overkomt. Je houdt je bezig met de samenhang tussen vorm en inhoud van de voorstelling en de werking ervan op de toeschouwer.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: slecht
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 11
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 40

Master Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Kunst- & Cultuurwetenschappen (duale master)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud