Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Keltische Talen en Cultuur

WO Keltische Talen en Cultuur

Binnen de studie Keltische Talen en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Keltische Talen en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Keltische Talen en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Keltische Talen en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Keltische Talen en Cultuur is gericht op de Keltische talen, de Keltische literatuur, de Keltische cultuur- en kunstgeschiedenis en archeologie van de Keltische wereld. De Keltische talen vormen een zelfstandige groep binnen de overkoepelende Indo-Europese taalfamilie. Tegenwoordig wordt er alleen nog Keltisch gesproken op de Britse eilanden en in Bretagne. Deze zogenoemde insulair-Keltische talen bestaan uit zes taalvarianten. In de studie ligt de nadruk op de twee hoofdvertegenwoordigers daarvan: het Iers en het Welsh, en dan vooral het Oud- en Middel-Iers en het Middel-Welsh.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 5
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 5.000
Studenten aantal: 25

Bachelor Keltische Talen en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Keltische Talen en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Keltische Talen en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud