Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Humanities (research)

WO Humanities (research)

Binnen de studie Humanities (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Humanities (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Humanities (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Humanities (research)

Deze researchmaster bereidt je voor op een wetenschappelijke loopbaan op het gebied van taal-/cultuurwetenschappen. Je specialiseert je in een van de volgende onderzoeksvelden: linguïstiek, literatuur, kunst & cultuur of geschiedenis. Daarbij is bijzondere aandacht voor het gebruik van ICT in dit wetenschapsgebied (digital humanities) en de verbinding tussen mens en omgeving (environmental humanities).

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000
Studenten aantal: 66

Master Humanities (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Humanities (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Humanities (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud