Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO History and Philosophy of Science

WO History and Philosophy of Science

Binnen de studie History and Philosophy of Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in History and Philosophy of Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de History and Philosophy of Science-gerelateerde opleidingen.

Master History and Philosophy of Science

De universitaire masterstudie History and Philosophy of Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de historische ontwikkeling van de wiskundige en natuurwetenschappelijke wijsbegeerte.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 18
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 18.000
Studenten aantal: 70

Master History and Philosophy of Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een History and Philosophy of Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle History and Philosophy of Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud