Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Historical, Literary and Cultural Studies (research)

WO Historical, Literary and Cultural Studies (research)

Binnen de studie Historical, Literary and Cultural Studies (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Historical, Literary and Cultural Studies (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Historical, Literary and Cultural Studies (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Historical, Literary and Cultural Studies (research)

De universitaire masterstudie Historical, Literary & Cultural Studies (research) bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. De studie is gericht op verschillende onderzoekstrajecten binnen de geesteswetenschappen vanuit een integrale benadering van de historie, de kunsten en literatuur

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 11
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 11.000
Studenten aantal: 38

Master Historical, Literary and Cultural Studies (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Historical, Literary and Cultural Studies (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Historical, Literary and Cultural Studies (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud