Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

WO Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

Binnen de studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Griekse en Latijnse Taal en Cultuur wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Griekse en Latijnse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

De universitaire bachelorstudie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur is gericht op de klassieke talen en literatuur en op de geschiedenis, materiële cultuur (zoals beeldende kunst) en filosofie van de klassieke oudheid. Ook besteed je aandacht aan de invloed van de klassieke wereld op onze westerse beschaving.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 93
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 18.800
Studenten aantal: 298

Bachelor Griekse en Latijnse Taal en Cultuur opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Griekse en Latijnse Taal en Cultuur opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Griekse en Latijnse Taal en Cultuur-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud