Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied

WO Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied

Binnen de studie Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied

De universitaire bachelorstudie Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied is gericht op het bijbrengen van kennis, vaardigheid en inzicht op het gebied van de wijsbegeerte van een bepaald wetenschapsgebied. Tijdens de studie word je in een aantal vaardigheden geoefend. Deze training dient onder meer om je zelfstandig te leren studeren en om je voor te bereiden op het schrijven en verdedigen van de BA-thesis.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 250
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 125.000
Studenten aantal: 730

Bachelor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud