Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Filosofie (research)

WO Filosofie (research)

Binnen de studie Filosofie (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Filosofie (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Filosofie (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Filosofie (research)

De universitaire masterstudie Filosofie (research) is gericht op het onderwijzen van de vaardigheden en inzicht die nodig zijn om zelfstandig intellectueel werk in de filosofie te doen op een postdoctoraal niveau. Je leert om complexe argumenten te analyseren en hoe je je eigen mening over filosofische problemen, teksten en debatten formuleert. Je kunt kiezen uit een breed spectrum van specialismen, verschillend per universiteit.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 69
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 13.800
Studenten aantal: 235

Master Filosofie (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Filosofie (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Filosofie (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit Utrecht
Erasmus Universiteit Rotterdam
Universiteit van Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud