Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Filosofie (2-jarig)

WO Filosofie (2-jarig)

Binnen de studie Filosofie (2-jarig) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Filosofie (2-jarig) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Filosofie (2-jarig)-gerelateerde opleidingen.

Master Filosofie (2-jarig)

De universitaire masterstudie Filosofie (van een wetenschapsgebied) richt zich op het bestuderen van filosofie naast het volgen van je hoofdstudie. Op deze manier leer je een filosofische reflectie op je vakgebied te ontwikkelen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 98
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.600
Studenten aantal: 322

Master Filosofie (2-jarig) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Filosofie (2-jarig) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Filosofie (2-jarig)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud