Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Film- en Literatuurwetenschap

WO Film- en Literatuurwetenschap

Binnen de studie Film- en Literatuurwetenschap zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Film- en Literatuurwetenschap wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Film- en Literatuurwetenschap-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Film- en Literatuurwetenschap

De universitaire bachelorstudie Film- en Literatuurwetenschap is gericht op het grondig bestuderen van films en literatuur van over de gehele wereld. Je zet ze in historisch perspectief en legt relaties met andere kunstdisciplines. Je onderzoekt de verschillen en overeenkomsten en bekijkt wat onderscheidend is voor het medium. Je leert hoe verteltechnieken voor verschillende media werken en ontdekt de invloed van tijd, plaats en cultuur op film en literatuur. Aan het eind van je eerste jaar kies je een specialisatie: filmwetenschap of literatuurwetenschap.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 74
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 74.000
Studenten aantal: 209

Bachelor Film- en Literatuurwetenschap opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Film- en Literatuurwetenschap opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Film- en Literatuurwetenschap-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud