Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Erfgoedstudies

WO Erfgoedstudies

Binnen de studie Erfgoedstudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Erfgoedstudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Erfgoedstudies-gerelateerde opleidingen.

Master Erfgoedstudies

De universitaire masterstudie Erfgoedstudies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het spanningsveld tussen het behoud en de vernieuwing van archeologische, stedenbouwkundige en landschapsarchitectonische monumenten en ensembles.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 10
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.000

Master Erfgoedstudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Erfgoedstudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Erfgoedstudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Kunst en Cultuur

Binnen de studiesector wo Kunst en Cultuur, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud