Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Communicatie en Life Sciences

WO Communicatie en Life Sciences

Binnen de studie Communicatie en Life Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Communicatie en Life Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Communicatie en Life Sciences-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Communicatie en Life Sciences

De universitaire bachelorstudie Communicatie en Life Sciences is gericht op toegepaste communicatie op het gebied van voeding, gezondheid, natuur, milieu, water en landgebruik. Je wordt opgeleid tot een communicatiedeskundige die communicatieprocessen kan onderzoeken en kan analyseren, en ook concrete activiteiten kan bedenken en uitvoeren. Je besteedt aandacht aan de aanpak van communicatievraagstukken in de samenleving. Daarbij draait het om de grondbegrippen en achtergronden van de communicatiewetenschap en om de (huidige) ontwikkelingen in de media, het mediabeleid en de mediaproblematiek. Communicatiewetenschappelijk onderzoek opzetten en uitvoeren maakt hiervan deel uit.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 24
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 24.000
Studenten aantal: 105

Bachelor Communicatie en Life Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Communicatie en Life Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Communicatie en Life Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud