Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Bèta-gamma

WO Bèta-gamma

Binnen de studie Bèta-gamma zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Bèta-gamma wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Bèta-gamma-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Bèta-gamma

De universitaire bachelorstudie Bèta-Gamma is gericht op de combinatie van exacte wetenschappen, economie, sociale wetenschappen en filosofie. Nieuwe technologische en maatschappelijke ontwikkelingen confronteren ons steeds vaker met vraagstukken die niet direct vanuit één bepaald wetenschapsgebied kunnen worden beantwoord. Hoe kan het dat het pulserende geluid van dance het schadelijke effect van de drug speed versterkt? Is het waar dat de informatietechnologie de klassieke markteconomie heeft verstoord? Deze en vele andere vraagstukken bestudeer je.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 114
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 114.000
Studenten aantal: 410

Bachelor Bèta-gamma opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Bèta-gamma opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Bèta-gamma-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:20.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud