Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Politics, Psychology, Law and Economics

WO Politics, Psychology, Law and Economics

Binnen de studie Politics, Psychology, Law and Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Politics, Psychology, Law and Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Politics, Psychology, Law and Economics-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Politics, Psychology, Law and Economics

De universitaire bachelorstudie Politics, Psychology, Law and Economics biedt een combinatie aan van vier sociaal-economische disciplines. In de studie leer je complexe vraagstukken te behandelen vanuit de verschillende invalshoeken uit de Politicologie, Psychologie, Rechten en de Economie.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 215
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 215.000
Studenten aantal: 701

Bachelor Politics, Psychology, Law and Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Politics, Psychology, Law and Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Politics, Psychology, Law and Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud