Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Philosophy, Politics and Economics

WO Philosophy, Politics and Economics

Binnen de studie Philosophy, Politics and Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Philosophy, Politics and Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Philosophy, Politics and Economics-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Philosophy, Politics and Economics

De universitaire bachelorstudie Philosophy, Politics and Economics bereidt je voor op een leiderschapspositie in het bedrijfsleven, de politiek, academische wereld en verder. Het internationale programma bevat kerncompetenties vanuit filosofie, politicologie en economie.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 148
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 74.000
Studenten aantal: 496

Bachelor Philosophy, Politics and Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Philosophy, Politics and Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Philosophy, Politics and Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Universiteit Utrecht

Master Philosophy, Politics and Economics

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 17
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.000

Master Philosophy, Politics and Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Philosophy, Politics and Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Philosophy, Politics and Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen