Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Urban Studies

WO Urban Studies

Binnen de studie Urban Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Urban Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Urban Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Urban Studies

De universitaire bacheloropleiding Urban Studies is gericht op de manieren waarop steden op dit moment omgaan met economische groei, sociale cohesie, veiligheid, duurzaamheid en hoe ze dat in de toekomst kunnen doen. Na het eerste, inleidende jaar kom je meer te weten over vier relevante thema’s, namelijk de multiculturele stad, de veilige stad, de gezonde stad en de duurzame stad. Door het kiezen van keuzevakken, een minor en een stage in het tweede jaar, houd je het verloop van je studieloopbaan deels in eigen handen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 83
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 83.000
Studenten aantal: 231

Bachelor Urban Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Urban Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Urban Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud