Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Systems Biology

WO Systems Biology

Binnen de studie Systems Biology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Systems Biology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Systems Biology-gerelateerde opleidingen.

Master Systems Biology

De universitaire masterstudie Systems Biology gebruikt kennis uit zowel de life sciences (biologie en geneeskunde) als de wiskunde als hoekstenen. Het programma richt zich op het verwerven van kennis, inzicht en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het ontrafelen van de complexiteit van biologische systemen binnen de life sciences. Deze systemen kunnen divers zijn, variërend van (sub) cellulaire routes, netwerken of structuren tot grote populaties en eco-omgevingen. Aangezien wiskundige modellering en analyse cruciale instrumenten zijn voor het bestuderen van complexe systemen, zullen de studenten leren wiskundige modellen van biologische systemen te maken, gebruik te maken van bestaande wiskundige methodes en software tools om deze modellen te analyseren, en nieuwe methodes en software te ontwikkelen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000
Studenten aantal: 38

Master Systems Biology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Systems Biology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Systems Biology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud