Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Militaire Systemen & Technologie

WO Militaire Systemen & Technologie

Binnen de studie Militaire Systemen & Technologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Militaire Systemen & Technologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Militaire Systemen & Technologie-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Militaire Systemen & Technologie

De universitaire bachelorstudie Militaire Systemen en Technologie is een technische studie, gericht op de systemen en technologie binnen defensie. Je krijgt algemene vakken als wiskunde, natuurkunde en IT en toepassingsgerichte vakken als wapensystemen, radar en sonar, militaire operaties, precisienavigatie en pantsering. Daarnaast is er aandacht voor onderhoudsconcepten, systeemontwerp en de prestaties van militair materieel. Je specialiseert zich in militaire schepen, vliegtuigen, of voertuigen dan wel navigatie, operationele analyse of sensor-, wapen-, en commandovoeringssystemen.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Militaire Systemen & Technologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Militaire Systemen & Technologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Militaire Systemen & Technologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen