Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Militaire Bedrijfswetenschappen

WO Militaire Bedrijfswetenschappen

Binnen de studie Militaire Bedrijfswetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Militaire Bedrijfswetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Militaire Bedrijfswetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Militaire Bedrijfswetenschappen

De universitaire bachelorstudie Militaire Bedrijfswetenschappen is gericht op het analyseren en verbeteren van het functioneren van militaire organisaties. In de studie komt aan bod hoe officieren een organisatie opbouwen, positioneren en hoe processen verlopen. De theorie van de organisatiekunde wordt vervlochten met voorbeeldende praktijk. Tijdens de studie specialiseer je je in defensie economie, logistiek, personeels- en gezondheidsmanagement of human factors en veiligheid.

Soort opleiding: Bachelor

Bachelor Militaire Bedrijfswetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Militaire Bedrijfswetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Militaire Bedrijfswetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud