Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Security Studies

WO Security Studies

Binnen de studie Security Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Security Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Security Studies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Security Studies

De universitaire bacheloropleiding Security Studies is een nieuwe interdisciplinaire opleiding. Internationaal terrorisme, cybercriminaliteit, natuurrampen en andere problemen beïnvloeden de beveiliging en veiligheid van miljoenen iedere dag. Dit leidt tot complexe veiligheidsvraagstukken in een snel digitaliserende en globaliserende wereld. Je leert deze veiligheidsvraagstukken te ontrafelen vanuit de politieke, historische en maatschappelijke context waarin ze zich voordoen. Ook kijk je naar het effect van politiek, organisaties en media hierop.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 269
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 269.000
Studenten aantal: 843

Bachelor Security Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Security Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Security Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Interdisciplinair

Binnen de studiesector wo Interdisciplinair, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud