Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Russische en Euraziatische Studies

WO Russische en Euraziatische Studies

Binnen de studie Russische en Euraziatische Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Russische en Euraziatische Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Russische en Euraziatische Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Russische en Euraziatische Studies

De universitaire masterstudie Russische en Euraziatische Studies biedt een combinatie van verschillende disciplines. Je kunt je richten op de taal, literatuur en cultuur van Rusland en de Euraziatische wereld, of juist op de politieke, historische en economische achtergronden van de regio. Een combinatie van de twee behoort ook tot de mogelijkheden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 12.000

Master Russische en Euraziatische Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Russische en Euraziatische Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Russische en Euraziatische Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud