Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Oral Health Sciences (joint degree)

WO Oral Health Sciences (joint degree)

Binnen de studie Oral Health Sciences (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Oral Health Sciences (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Oral Health Sciences (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Oral Health Sciences (joint degree)

De universitaire masterstudie Oral Health Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Aandacht gaat uit naar het leren van onderzoeksvaardigheden, farmacologie, microbiologie, radiologie en psychologie.

Soort opleiding: Master

Master Oral Health Sciences (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Oral Health Sciences (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Oral Health Sciences (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud