Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Work, Health and Career

WO Work, Health and Career

Binnen de studie Work, Health and Career zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Work, Health and Career wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Work, Health and Career-gerelateerde opleidingen.

Master Work, Health and Career

De universitaire masterstudie Work, Health and Career is gericht op de gezondheid en het welzijn van werknemers in hun carrière. Hierbij is onder andere aandacht voor de problemen die kunnen ontstaan (zoals burn-out en arbeidsongeschiktheid) en de arbeidsproductiviteit in relatie tot welzijn. Je leert praktisch gericht over organisatiestructuren en het maken van beleid in relatie tot het welzijn en de productiviteit van werknemers en het bedrijf als geheel. De oplossingen worden vanuit meerdere discplinies bekeken: vanuit gedrag, organisatie en techniek.

Soort opleiding: Master
Eerstejaars aantal: 12
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 12.000

Master Work, Health and Career opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Work, Health and Career opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Work, Health and Career-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud