Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Zorgmanagement

WO Zorgmanagement

Binnen de studie Zorgmanagement zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Zorgmanagement wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Zorgmanagement-gerelateerde opleidingen.

Master Zorgmanagement

De universitaire masterstudie Zorgmanagement is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de wisselwerking tussen strategisch beleid en de inrichting van (primaire) zorgprocessen. Je combineert invalshoeken uit het financieel management, het human resource management, de logistiek en het (strategisch) management. Ook besteed je aandacht aan bedrijfseconomie, informatievoorziening en kwaliteitszorg. Je beproeft deze invalshoeken aan de hand van concrete cases.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 206
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 206.000

Master Zorgmanagement opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Zorgmanagement opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Zorgmanagement-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud