Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Sport Sciences

WO Sport Sciences

Binnen de studie Sport Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Sport Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Sport Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Sport Sciences

De universitaire masterstudie Sport Sciences is gericht op de multidisciplinaire studie van sport. Je verkrijgt kennis over sportgedrag, je leert welke issues er momenteel spelen op het gebied van sport, je krijgt ervaring als academisch onderzoeker in dit vakgebied en inzicht in hoe sportbeoefening gemeten en geanalyseerd kan worden en tot slot leer je programma's ontwikkelen rondom sport. De studie is geconcentreerd rondom vier onderwerpen: de fysieke activiteit, sport en cognitie van kinderen, het identificeren en ontwikkelen van talent, perceptie, actie en het maken van beslissingen in sport en als laatste het analyseren en optimaliseren van sportprestaties.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 28
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 28.000
Studenten aantal: 78

Master Sport Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Sport Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Sport Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud