Studiegids » wo » WO Opleidingen » Oral Health Sciences (joint degree) (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

Oral Health Sciences (joint degree) (Master) – Universiteit van Amsterdam – Amsterdam

De universitaire masterstudie Oral Health Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Aandacht gaat uit naar het leren van onderzoeksvaardigheden, farmacologie, microbiologie, radiologie en psychologie.

Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Deze opleiding kun je volgen bij Universiteit van Amsterdam, Amsterdam in Amsterdam.

6.5
Studenttevredenheid
cijfer in 2023

Wanneer word je toegelaten?

Een hogeschool of universiteit kan bepaalde toelatingseisen hanteren, voordat je wordt toegelaten aan de opleiding. Bij deze toelatingseisen wordt er gekeken naar je voorgaande studie en bijbehorend profiel. Zo kan het zijn dat er een eis wordt gesteld aan zowel het niveau als het vakkenpakket. Hieronder vind je de toelatingseisen voor de opleiding Oral Health Sciences (joint degree).

Toelatingseisen

Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar
Vooropleidingseisen: Niet toelaatbaar

Studenttevredenheid

Hieronder vind je de uitslag van de Nationale Studenten Enquete voor de opleiding Oral Health Sciences (joint degree) (voltijd). Uiteraard horen we ook graag van jou wat jij van deze opleiding vindt. Reageer hiervoor onderaan de pagina, zodat ook de toekomstige studenten dit kunnen gebruiken bij hun afweging en keuze voor een geschikte opleiding.

Nationale Studenten Enquete 2023

Voor het gemiddelde cijfer van deze voltijd opleiding, zijn er studenten gevraagd om te stemmen. Tijdens de Nationale Studenten Enquete van 2023 hebben 15 studenten gestemd op de opleiding Oral Health Sciences (joint degree). Waarvan er 6.7% een 1 hebben gegeven, 26.7% een 2, 13.3% een 3, 40.0% een 4 en tot slot heeft 13.3% van alle stemmende studenten een 5 uit 5 gegeven aan deze opleiding.

  • Gemiddelde 6.5 / 10
  • Sfeer 7.6 / 10
  • Docenten 7.5 / 10
  • Studiebegeleiding 7.4 / 10
  • Toetsing en informatie 6.5 / 10
  • Studiefaciliteiten 7.7 / 10

Gemiddelde Beoordeling

1 / 5 6.7%
2 / 5 26.7%
3 / 5 13.3%
4 / 5 40.0%
5 / 5 13.3%

Reviews, ervaringen en recensies

Wil je een review, recensie of ervaring over Oral Health Sciences (joint degree) van Universiteit van Amsterdam in Amsterdam achterlaten? Dat kan via het formulier aan de linkerkant. Het e-mailadres is puur voor onze eigen controle en zal niet gepubliceerd worden op deze pagina. Zie je een review of recensie over de studie Oral Health Sciences (joint degree) dat niet correct is of niet klopt, dan horen wij het graag!

Laat jouw review achter!

Oral Health Sciences (joint degree) Reviews & Ervaringen

Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van de studie Oral Health Sciences (joint degree). Heb je zelf ook ervaring met Oral Health Sciences (joint degree) van Universiteit van Amsterdam, laat dan nu jouw review achter!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Heb je moeite met het kiezen van de juiste opleiding?

Er zijn genoeg studenten die moeite hebben om de juiste opleiding te volgen. Maar de juiste keuze maken is wel belangrijk, want je zult er toch al snel een aantal jaren aan moeten werken. Twijfel jij of de opleiding Oral Health Sciences (joint degree) (voltijd) in Amsterdam de juiste voor jou is?

Neem dan eens contact op met deze Studiekeuzebegeleiders of Loopbaanbegeleiders in Amsterdam!

Veelgestelde Vragen over Oral Health Sciences (joint degree)

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over Oral Health Sciences (joint degree) te volgen bij Universiteit van Amsterdam:

Bij welke onderwijsinstelling kan ik de opleiding Oral Health Sciences (joint degree) volgen?

De opleiding Oral Health Sciences (joint degree) kun je onder andere bij Universiteit van Amsterdam in Amsterdam volgen.

Welk studenttevredenheid cijfer krijgt de opleiding Oral Health Sciences (joint degree)?

De opleiding Oral Health Sciences (joint degree) van Universiteit van Amsterdam kreeg in 2023 het cijfer 6.5.

Welke toelatingseisen zijn er als ik van de havo kom?

Wil je van de havo naar de opleiding Oral Health Sciences (joint degree), dan zul je moeten voldoen aan: Niet toelaatbaar

Contactgegevens van Universiteit van Amsterdam, vestiging Amsterdam

Adresgegevens

Gebouw E, Roetersstraat 11
1018 WB, Amsterdam
Noord-Holland

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 19 juli 2023 om 15:07.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud