Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Vitality and Ageing

WO Vitality and Ageing

Binnen de studie Vitality and Ageing zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Vitality and Ageing wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Vitality and Ageing-gerelateerde opleidingen.

Master Vitality and Ageing

De universitaire masterstudie Vitality and Ageing is gericht op zorg aan ouderen. In deze studie leer je hoe je een meer holistische behandeling kunt aanbieden. Daarbij verdiep je je in kennis over veroudering, verbeter je je basisvaardigheden voor de beroepsuitoefening en ontwikkel je je persoonlijkheid verder. Na afronding van de studie ben je in staat om vorm en inhoud te geven aan de toekomstige geneeskundige zorg.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 32
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 32.000

Master Vitality and Ageing opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Vitality and Ageing opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Vitality and Ageing-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud