Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Technical Medicine

WO Technical Medicine

Binnen de studie Technical Medicine zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Technical Medicine wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Technical Medicine-gerelateerde opleidingen.

Master Technical Medicine

De universitaire masterstudie Technical Medicine is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de combinatie tussen geneeskunde en op de steeds geavanceerder wordende technische methodes om ziekten vast te stellen. Je leert begrijpen voor welke aandoeningen welke technologie het best geschikt is en met welke technologie je een snellere en betere diagnose of behandelingsmethode kan krijgen met minder bijwerkingen voor de patiënt.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 73
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 73.000
Studenten aantal: 345

Master Technical Medicine opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Technical Medicine opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Technical Medicine-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud