Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Noord-Amerika Studies

WO Noord-Amerika Studies

Binnen de studie Noord-Amerika Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Noord-Amerika Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Noord-Amerika Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Noord-Amerika Studies

De universitaire masterstudie Noord-Amerika Studies is gericht op het bestuderen van de complexe dynamiek van de Amerikaanse cultuur. Daarbij bestaat de mogelijkheid je te richten op de relatie tussen Noord-Amerika en de rest van de wereld. Je kunt kiezen uit een breed spectrum van specialismen, verschillend per universiteit.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 32
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.667

Master Noord-Amerika Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Noord-Amerika Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Noord-Amerika Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen
Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud