Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

WO Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

Binnen de studie Musculoskeletal Physiotherapy Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Musculoskeletal Physiotherapy Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Musculoskeletal Physiotherapy Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences

De universitaire masteropleidng Musculoskeletal Physiotherapy Sciences)is specifiek toegespitst op klinisch experimenteel onderzoek binnen de musculoskeletale fysiotherapie. De studie heeft een multidisciplinair karakter. De studie richt zich daarom niet alleen op fysiotherapeuten maar ook studenten met een andere voorstudie met interesse in klinisch experimenteel onderzoek. De studie leidt tot kennis van hoogwaardig onderzoek in fysiotherapie, van preklinisch onderzoek in een testomgeving tot het evalueren van de effecten van nieuwe interventies in een kliniek. Studenten leren het toepassen van opgedane kennis en vaardigheden in een eigen onderzoeksproject.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000

Master Musculoskeletal Physiotherapy Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Musculoskeletal Physiotherapy Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Musculoskeletal Physiotherapy Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen