Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Minorities & Multilingualism

WO Minorities & Multilingualism

Binnen de studie Minorities & Multilingualism zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Minorities & Multilingualism wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Minorities & Multilingualism-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Minorities & Multilingualism

De universitaire bachelorstudie Minorities & multilingualism richt zich op de politieke en historische aspecten van minderheden en multiculturalisme in combinatie met taalkunde en meertaligheid. De studie leidt op voor het groeiende aantal beroepen en posities waarin kennis van meertaligheid en multiculturaliteit van belang is. Het studieprogramma wordt in het Engels aangeboden en is een uitgeblanceerde mix van theorie en praktijk. Je zult niet alleen kennis en inzicht opdoen over meertaligheid en minderheden, maar bovendien veldonderzoek verrichten op deze terreinen.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 9
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 9.000
Studenten aantal: 32

Bachelor Minorities & Multilingualism opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Minorities & Multilingualism opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Minorities & Multilingualism-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud