Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Midden-Oostenstudies

WO Midden-Oostenstudies

Binnen de studie Midden-Oostenstudies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Midden-Oostenstudies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Midden-Oostenstudies-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Midden-Oostenstudies

De universitaire bachelorstudie Midden-Oostenstudies bestaat uit vijf deelgebieden: Taalverwerving, Literatuur, Taalkunde, Geschiedenis, Cultuurgeschiedenis en Islam en Geschiedenis, Politiek en Samenleving. Ook kijk je naar de positie van verschillende culturen in het Midden-Oosten en naar de toekomst van het Midden-Oosten. Daarnaast ontwikkel je algemene academische vaardigheden: je leert hoe je een wetenschappelijk onderzoek opzet en er verslag van legt. Voordat je begint met de studie kun je kiezen uit drie talen: Arabisch, Nieuwperzisch of Turks, of je meer richten op het moderne Midden-Oosten als regio. Kom je er vervolgens achter dat de gekozen taal je niet goed ligt, dan kun je verdergaan met de moderne regiovariant. Je volgt dan geen colleges over taalverwerving meer.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 58
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 29.000
Studenten aantal: 189

Bachelor Midden-Oostenstudies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Midden-Oostenstudies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Midden-Oostenstudies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Universiteit Leiden
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Taal en Communicatie

Binnen de studiesector wo Taal en Communicatie, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:22.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud